Interesat de cazinourile unde ai bonus fara depunere?

Share Button

Bonusurile fara depunere sunt o politica adoptata de acele cazinouri ce activeaza online si doresc sa isi atraga un numar cat mai mare de jucatori. Avand in vedere ca si pe aceasta nisa exista o piata competitiva, exista evident interes crescut in a gasi modalitati inedite de a atrage.

Trebuie spus ca astfel de bonusuri – ce vin sub diferite forme – sunt un avantaj de ambele parti, atat pentru cazinouri, cat si pentru jucatori: in timp ce primii castiga jucatori noi, cei din urma au parte de distractie fara investitie si risc financiar totodata.

Odata cu varianta online a cazinourilor, bonusurile au luat diferite forme. Unele ofera bonus fara depunere, bonus la depunere, bonusuri de recompensa. Acestea vor fi acordate  de regula dupa inscrierea in cadrul platformei, ca urmare a acceptarii si validarii tuturor termenilor.

Bonusuri fara depunere

ppt.ro

Fara doar si poate, printre tipurile de bonusuri dorite sunt cele care nu cer depunere. Acestea sunt o oportunitate de a incerca ce are de oferit un cazinou. Astfel de bonusuri se impart si ele in diferite tipologii ale modului in care sunt oferite. Se acorda fie jucatorilor noi, fie celor dintr-o anumita categorie, spre exemplu promotie primita prin email.

Atunci cand primesti un astfel de bonus ar fi indicat sa verifici modul in care te poti si bucura de el. Unele sunt restrictionate pentru o categorie de jocuri, altele cer o actualizare de cont pentru a fi active.

Poate fi de asemenea vorba de un bonus numai pentru un joc pe care site-ul incearca sa il promoveze. De obicei sunt limitate castigurile din aceste tipuri de bonusuri sau se cer si depuneri minime. Este evident astfel ca sunt descurajate profiturile fara efort si escrocheriile.

Tipuri de bonusuri fara depunere:

Free cash – acesti bani gratis presupun bani fara conditii de rulare. Acestia pot fi insa conditionati de folosirea lor pe o platforma anume. Un astfel de bonus nu este prea des intalnit si se acorda in functie de politicile fiecarui site in parte.

Bani bonus – si in acest caz se pot intalni conditionati de platforma sau de tip de joc. Pentru astfel de bonusuri sunt de asemenea stipulate si limite de timp sau se cer conditii de rulaj pentru ca banii sa se transforme in capital real.

Rotiri gratuite – acestea presupun un numar de rotiri, fix, la un slot specificat. Astfel de castiguri rezultate se acorda ca bani reali, dar nu de fiecare data.

La ce sa fii atent

In primul rand, fii atent la cazinoul in cadrul caruia alegi sa joci. Acesta trebuie sa fie licentiate si de incredere pe piata de profil. Pentru a primi un bonus trebuie sa le oferi si datele personale.

Atentie la cerintele de pariere, caci acestea trebuie sa se incadreze in limite rezonabile. Cat despre bonus, acesta ar trebui sa fie totusi destul de mare cat sa ofere un buget initial consistent.

watchshop.ro

Poti regasi bonusuri atractive, insa cu anumite conditii mai putin placute, asadar lista de termeni si conditii trebuie citita cu raspundere.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.