Impactul Panda asupra mediului online romanesc

Share Button

Vazand ca mediul online a devenit din ce in ce mai populat cu tot felul de site-uri mai mult sau mai putin placute, depinde de parerea fiecaruia, cei de la Google au pus la punct un plan prin care au dorit eliminarea anumitor site-uri atunci cand sunt introduse in motorul de cautare anumite cuvinte cheie.

De ce a dorit Google acest lucru? Pentru a incerca pe cat posibil sa scoata in evidenta acele site-uri care intr-adevar chiar au ceva de transmis si sunt utile. Datorita anumitor site-uri care fac spam, acele site-uri care chiar au un mesaj de transmis au de suferit, deoarece scad in topul cautarilor.

Pentru a remeida aceasta problema, utilizatorii de site-uri care doresc sa iasa in evidenta, si sa fie la un nivel cat mai ridicat in rezultatele motorului de cautare, vor trebui sa utilizeze anumite servicii seo.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Vazand ca devine din ce in ce mai utilizat acest concept foarte multi dintre noi au inceput sa invete cat mai multe lucruri depsre optimizarea seo. Insa, fara indoiala, ca la fel cum se intampla in orice domeniu de activitate, si in acest domeniu de optimizare seo gratuita , exista amatori si profesionisti.

Daca tu doresti sa tinzi spre statutul de profesionist, este absolut normal si logic sa apelezi la serviciile de optimizare seo oferite de profesionisti. Din punctul meu de vedere acesti profesionisti sunt reprezentati de catre site-ul www.danbradu.ro. Pe acest site ve-ti gasi o echipa de profesionisti gata sa va ofere cea mai buna consultanta din domeniul optimizarii seo. Deci daca esti in cautarea unui specialist in acest domeniu, acceseaza www.danbradu.ro.

Pentru ca tot vorbim despre optimizare si servicii seo, permiteti-mi sa va vorbesc pe scurt despre cum incearca cei de la Google sa ajute site-urile care indeplinesc anumite conditii sa creasca in topul motoarelor de cautare.

In februarie 2011, Google a lansat un algoritm, numit Panda prin care incerca sa ofere utilizatorilor acestui motor de cautare informatii de o calitate cat mai inalta in privinta site-urilor. Insa acest program a destabilizat destul de mult mediul online, in special datorita acentului pe care Panda il pune pe continutul site-ului, luru care pana la aparitia Panda nu sa mai intamplat.

Un alt aspect pe care au dorit sa il schimbe cei de la Google cu ajutorul Panda se refera la importanta page rank. Daca pana la aparitia Panda, page rank-ul era foarte important, nota obtinuta de site influentand pozitia in topul cautarilor din motorul de cautare, acest lucru nu se va mai intampla, odata cu apartia Panda.

[adsenseyu1]

Lucru care a lasat urme destul de vizibile in topul cautarilor. Dupa lansarea pe piata a acestui program, multe din site-urle aflate pe o pozitie inalta au inregistrat caderi mai mult decat semnificative!

Insa, din punctul meu de vedere acest program lansat de catre Google a fost mai mult decat bine venit pentru mediul online romanesc! Probabil ca foarte multi dintre cei care citesc ceea ce am zis ma injura deoarece au fost afectati de catre Panda.

Insa, sa nu uitati nici o clipa ca seo tine de bun simt, motiv pentru care daca vrei sa fii apreciat de catre vizitatori atunci va trebui sa invatati sa ii respectati si sa le oferiti informatii utile.

Alte stiri actuale :

1. 2013: The Year In Google SEO So Far
2. Google Panda, Penguin & Phantom: 3 Recovery Examples
3. Do Online Brands Care What you Think?
4. The 10 Days of Google Panda
5. Why and How Google-Friendly Web Copywriting Can Help You Run a Thriving Business

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.