Detalii care conteaza in momentul achizitionarii unei masini second hand

Share Button

O masina este extrem de importanta pentru fiecare dintre noi, pentru ca putem sa folosim masina in foarte multe scopuri. Ne putem folosi de aceasta pentru a face naveta la servici, sau pentru a merge oriunde si oricand unde avem de mers.

Ei bine, tinand cont de faptul ca salariile din Romania nu sunt foarte mari, iar preturile masinilor noi sunt foarte mari pentru foarte multi romani, acestia aleg sa isi cumpere o masina second hand, iar din acest motiv acestia acceseaza Wkauto.ro, pentru a gasi cele mai bune masini second hand.

Cei care au de gand sa isi cumpere o masina second hand, cu siguranta ar trebui sa tina cont de vechimea masinii. Cu cat o masina second hand este mai veche, cu atat sunt mai mari sansele ca aceasta sa aiba nevoie de diferite investitii.

De exemplu, cei care opteaza pentru o masina second hand diesel, aceasta daca are in jur de 200.000 km parcursi are toate sansele sa aiba nevoie de o volanta noua, care poate costa intre 500 si 1000 de euro.

ppt.ro

Apoi, tot cei care au de gand sa isi cumpere o masina second hand, ar trebui sa tina cont si de numarul de kilometri din bord, si ar trebui sa se asigure ca acestia sunt reali. Tocmai de aceea, masinile second hand trebuiesc verificate la reprezentanta, unde pe langa verificarea tehnica si diagnoza auto, se poate verifica si numarul kilometrilor.

Totodata trebuie precizat faptul ca toti cei care isi doresc o masina second hand, ar face bine sa isi aleaga una din acelea care detine carte service si care are toate reviziile facute la reprezentanta.

Cei care isi doresc o masina second hand trebuie deasemenea sa isi indrepte atentia spre masini care sa fie cat mai noi, iar acestia in cel mai rau caz ar trebui sa opteze pentru o masina care sa faca parte din clasa de poluare Euro 4.

Cumparatorii ar face bine sa isi indrepte atentia spre parcurile auto care comercializeaza masini cumparate din strainatate, pentru ca intr-un parc auto au 99.99% sanse sa gaseasca masini de cea mai buna calitate.

Cei care aleg sa isi cumpere masina de la vanzatori oarecare (bisnitari auto), au toate sansele sa fie pacaliti si sa isi aleaga o masina care fie a fost avariata serios in trecut, fie a suferit diferite alte defectiuni majore, fie are probleme.

Deasemenea, majoritatea parcurilor auto ofera factura pentru masinile vandute, ceea ce poate insemna pentru cumparator un motiv in plus sa aiba incredere ca face o alegere corecta.

Un alt detaliu foarte important de precizat, este acela ca toate persoanele care isi doresc sa isi cumpere un autoturism second hand, indiferent ca isi cumpara masina de la un bisnitar sau de la un parc auto, trebuie sa se asigure ca seria de sasiu a masinii corespunde cu cea din acte, pentru a nu avea apoi surprize neplacute.

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii care conteaza atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei masini second hand, iar cei care isi doresc o astfel de masina ar trebui sa tina cont de aceste detalii.

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.