De ce sa facem reparatii ale telefoanelor LG doar in service-uri autorizate?

Share Button

Reparatiile telefoanelor mobile sau a altor dispozitive gsm ar trebui sa fie realizate numai in service-uri autorizate. Daca acestea nu sunt realizate in aceste service-uri exista riscul ca reparatiile sa fie facute fara a tine cont de cele mai importante masuri de protectie a dispozitivelor.

De cele mai multe ori service-urile neautorizate folosesc piese contrafacute care nu au niciun fel de garantie si nu prezinta nici cea mai mica incredere. De regula, un service autorizat repara orice tip de model de telefon LG, pornind de la telefoanele clasice si ajungand la ultima generatie de smartphone-uri.

Aceste service-uri folosesc piese de schimb originale, OEM sau compatibile, acestea din urma doar cu acordul clientului. Garantia porneste de la 3 luni si se poate intinde si chiar pe 2 ani in functie de componenta schimbata.

Toate service-urile autorizate LG au montajul si diagnosticarea gratuita. Problemele care sunt remediate de aceste service-uri acopera toate componentele hardware ale dispozitivelor gsm LG, cat si software-ul acestora.

ppt.ro

Se inlocuiesc display-urile sparte sau defecte cand acestea au suferit socuri mecanice, se inlocuiesc castile sau microfonul, se repara senzorul de proximitate si antena semnal, sticla sau touchscreen-ul, mufa de alimentare, toate foarte importante. Inlocuirea carcaselor si a bateriilor reprezinta o parte importanta a activitatilor de service.

Sunt reparatii LG pentru cele mai des intalnite probleme la telefoanele LG, si anume:

• Telefonul LG raspunde foarte greu la comenzi.
• Camera foto nu mai functioneaza in parametrii normali.
• Touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi in anumite parti ale display-ului.
• Telefonul se blocheaza si trebuie inchis si apoi redeschis si reintrodus codul de siguranta.
• Senzorul de proximitate nu functioneaza, iar semnalul wireless este slab sau lipseste.

Aceste probleme pot fi remediate numai in service-urile autorizate LG, pentru ca numai acolo puteti avea garantia unei reparatii de foarte buna calitate si a unor piese originale, sau compatibile aflate la nivelul celor originale.

In aceste service-uri se face deblocarea pentru orice tip de smartphone LG, indiferent de reteaua din care face parte. Deblocarea se face oficial prin serverul retelei in care telefonul este codat.
Compania LG colaboreaza cu service-uri partenere, unde exista specialisti cu inalta pregatire si care dispun de echipament si pregatire necesare pentru a va ajuta in orice problema pe care o veti intalni la smartphone-ul dumneavoastra LG.
Este imperios necesar sa apelati la un service autorizat LG, pentru ca altfel riscati sa deteriorati si mai mult dispozitivul, apeland la tot felul de solutii de urgenta care sperati sa va rezolve problemele aparute.

Normal ca exista si alte solutii salvatoare, dar acestea nu aduc nimic bun, ba chiar pot produce mult mai multe neplaceri si pot afecta in timp nu numai telefonul, cat si bugetul dumneavoastra prin cheltuielile inutile pe care le veti face.

Inca o data, se recomanda sa apelati doar la service autorizate pentru a repara smartphone-ul dumneavoastra, acolo sunt specialisti care vor asigura cele mai bune conditii si calitatea muncii lor se va reflecta in cele mai bune rezultate pentru gadgetul dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.