Cum se alege mobilierul pentru o locuinta?

Share Button

Cei care se afla in cautarea unei noi locuinte, au cam trei posibilitati, asa ca fie isi construiesc o casa noua, insa pentru asta au nevoie si de multi bani, dar si de ceva timp pentru ca dureaza destul de mult timp pana se finalizeaza proiectul unei case, apoi constructia, etc.

O alta posibilitate pentru cei care isi doresc o locuinta noua este aceea de a-si cumpara o casa, o garsoniera sau un apartament la rosu, adica sa nu fie nici macar finisat, iar ei sa se ocupe de finisaje si de mobilarea locuintei.

Cea mai avantajoasa solutie insa pentru cei care isi doresc o locuinta noua este aceea de a-si cumpara o casa, o garsoniera sau un apartament gata mobilate, iar astfel se vor putea muta in locuinta noua in urmatoarea zi.

Ei bine, cei mai multi insa aleg sa isi cumpere o locuinta pe care sa o finiseze apoi dupa bunul plac si sa isi aleaga ei pe cont propriu mobilierul.

ppt.ro

Acest lucru este oarecum firesc, pentru ca astfel fiecare va reusi sa isi echipeze locuinta dupa bunul plac.

Cei care au o locuinta mare pot opta pentru un pat mare din lemn masiv in dormitor, pot alege deasemenea o canapea de dimensiuni mari in living, isi pot alege deasemenea o masa de dimensiuni mari si care sa fie din lemn masiv tot in living, in timp ce pentru bucatarie isi pot alege o masa tot din lemn masiv si scaune pentru masa.

In ceea ce priveste celelalte obiecte de mobilier din dormitor sau din living, ori din cealalta camera, fiecare isi va alege mobilierul in functie de nevoi, in functie de preferinte, si nu in ultimul rand, in functie de buget.

Ei bine, acesta este cazul in care discutam despre cei care isi permit sa isi cumpere o locuinta care sa fie foarte spatioasa, insa trebuie mentionat faptul ca nu toata lumea isi permite sa isi cumpere o casa de dimensiuni mari, sau nu toata lumea isi permite sa isi cumpere un apartament foarte spatios.

Cei care nu isi permit sa isi cumpere o locuinta spatioasa, cu siguranta trebuie sa isi aleaga mobilierul in functie de spatiul avut la dispozitie, insa vestea buna pentru ei este ca se gaseste si mobilier pentru spatii mici la preturi super atractive.

De exemplu, atunci cand discutam despre patul din dormitor, cei care detin o casa sau un apartament mic, isi pot indrepta atentia spre un pat rabatabil, care are si un pret atractiv, si care se poate si rabata pe timpul zilei, pentru a castiga cat mai mult spatiu liber.

Apoi, in ceea ce priveste canapeaua din living, cei care au un living mic pot alege sa isi cumpere o canapea extensibila, iar astfel vor economisi si ei ceva spatiu.

Ei bine, in ceea ce priveste masa, daca tot discutam despre mobilier pentru spatii mici, in living ideala ar fi o masa extensibila achizitionata la set alaturi de scaune, in timp ce pentru bucatarie, o masa extensibila de bucatarie la set cu scaunele ar fi perfecte.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.