Cum sa iti multiplici veniturile la pariuri sportive

Share Button

Site-urile de pariuri sportive au impanzit internetul, astfel incat aproape ca este imposibil sa nu gasesti macar o reclama pe un site de stiri sportive sau generaliste atunci cand iti faci revista presei. Acest lucru are si o explicatie pe masura, in sensul in care la pariuri sportive poti sa iti multiplici banii din cont in doar cateva minute sau ore.

Este de-ajuns sa prinzi cateva meciuri pe parcursul unei singure zile, pentru ca banii tai sa se multiplice substantial, insa proportional cu miza jucata. Sa vedem insa care ar fi criteriile pe care sa le indeplinesti pentru a avea succes la pariuri.

Alege cu atentie cotele

Un prim aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este alegerea cotelor. Aici, tentatia este mare, cu atat mai mult cu cat avem mii de evenimente zilnic pe care sa pariem. Astfel, trebuie spus ca la pariuri sportive nu esti obligat sa pariezi doar pe meciurile de fotbal. Aici, poti paria din cateva zeci de sporturi disponibile, incepand de la tenis, hochei, handbal sau baschet, pana la fotbal american, cricket sau polo pe iarba.

ppt.ro

De asemenea, poti paria pe sporturi mai putin populare, din cele mai diverse campionate si competitii de pe Glob. Din acest punct de vedere, odata ajuns in fata ghiseului casei de periuri iti va fi greu sa pariezi, daca nu esti putin familiarizat cu sistemul de joc. Lucrurile sunt insa ceva mai simple la casele de pariuri sportive online, unde ai toate informatiile la indemana ta.

Aici, o simpla cautare pe internet iti va aduce la picioare toate datele si clasamentele de care ai nevoie. Dincolo de aceasta, vei avea afisate meciurile zilei, care reprezinta de obicei alegerea casei de pariuri si nu una personala, astfel incat ideal ar fi sa iti legi singur evenimentele pe care sa pariezi.

Tentatia tuturor este sa aleaga meciurile care inregistreaza cotele cele mai mari si care, implicit, iti pot aduce si cele mai mari castiguri. In realitate insa, cotele mari ascund si niste riscuri pe masura. Din acest motiv, sfatul specialistilor este sa nu alergati neaparat dupa cotele cele mai mari, ci sa le alegeti pe cele care au sanse mai mari de predictibilitate.

Pariaza mai multe evenimente pe un bilet

Un alt aspect de care ar trebui sa tinem cont este sa ne maximizam sansele, prin alegerea mai multor meciuri pe un singur bilet, eventual, cu punerea unor conditii de joc. Astfel, parierea pe un singur meci este un fel de „totul sau nimic”, prin care depinzi de un singur rezultat care, in caz de esec, iti poate narui sansele de castig de pe tot biletul. In schimb, atunci cand pariezi pe mai multe evenimente, sansele tale cresc. De asemenea, daca alegi si niste cote rezonabile, ai sanse de a-ti multiplica banii fara prea mare efort.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.