Cum protejez exteriorul telefonului meu?

Share Button

Nu-i deloc placut sa ai nevoie de o inlocuire display Samsung. In general, cei care au nevoie de astfel de servicii incearca sa le gaseasca pe cele mai ieftine, deoarece o de inlocuire display Samsung poate fi destul de costisitoare. Daca vrei sa ai parte de servicii de inlocuire display de calitate, apeleaza la cei de pe Servicegsm.ro. Aici vei beneficia de cele mai bune preturi si de cele mai bune servicii.

Telefoanele inteligente trebuie sa fie protejate la exterior. Ele necesita o grija deosebita, fiind foarte sensibile. Telefoanele inteligente trebuie protejate atat la interior cat si la exterior. Astazi insa vom vorbi despre ce poti face pentru a-ti proteja telefonul la exterior. Iata de ce anume ai nevoie.

Folie de protectie

ppt.ro

Ecranele telefoanelor inteligente sunt deosebit de sensibile. O folie este cu mult mai ieftina decat intreg display-ul, fapt pentru care din start trebuie sa iei in considerare achizitionarea si folosirea uneia. Poti alege o folie de protectie in functie de necesitatile pe care le ai.

Daca vrei sa nu traga altii cu ochiul in telefonul tau, alegi o folie de confidentialitate. Daca vrei sa nu ramana amprente pe ecranul telefonului tau, cumperi o folie care protejeaza impotriva aprentelor. Daca esti extrem de atent la igiena telefonului tau iti poate fi de mare ajutor o folie anti-bacteriana. De asemenea poti opta pentru o folie oglinda, una anti-reflex sau una ultra clear.

Husa de protectie

Doar cei care si-au salvat telefonul de la un soc care iar fi putut fi fatal inteleg importanta unei huse de protectie. Husele protejeaza foarte mult telefoanele si le fac sa fie rezistente la diverse evenimente total neplacute.

Si husele pot fi de mai multe feluri. Acestea pot fi de tip saculet, portofel, de silicon sau de alte tipuri. De asemnea, husele pot fi intr-o multime de forme si culori. Cu siguranta o vei gasi pe cea mai potrivita pentru tine.

Atat husele cat si foliile pot da un design placut telefonului tau. In zilele de azi insa, oamenii refuza tot mai adesea sa foloseasca astfel de accesorii. De ce? Pentru ca producatorii de telefoane mobile inteligente creaza astfel de dispozitive cu design din ce in ce mai placut. Si, cand ai un astfel de telefon, parca nu-ti mai vine sa folosesti mai ales husa. Cu toate acestea, nu uita de faptul ca un design placut nu iti scapa telefonul in cazul unor evenimente mai nefericite.

De asemenea, telefonul poate fi protejat si prin felul in care il folosesti. Daca tu mereu arunci telefonul pe unde apuci, daca mereu il lasi la voia intamplarii pe suprafete cu apa sau pe suprafete care-l pot zgaria, cu siguranta acest lucru va fi vizibil. Cu cat ai mai mare grija de gadgetul tau, cu atat acesta va functiona in conditii normale pentru mai mult timp.

Daca tot investesti banii intr-un telefon inteligent, trebuie neaparat sa-ti permiti sa cumperi si accesorii care pot fi de folos astfel incat telefonul tau sa fie protejat de factorii externi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.