Cum ne adresam unui public targetat cu DB Poster?

Share Button

V-ati intrebat vreodata care este mecanismul de functionare al  publicitatii? Sau care este dinamica promovarii afacerilor de orice tip? Ati observat vreodata ca pe undeva in cazul ambelor segmente se produce o usoara ramificare, abia perceptibila, dar atat de bine structurata la nivel de individ?

Sa luam spre exemplu delimitarea din punct de vedere fiziologic, pe care, desi o observam zi de zi, o ignoram cu totul (sau alegem sa o facem), chiar daca acesta ne poate aduce o serie de mari beneficii. Ajungem astfel la o concluzie majestoasa: lumea se imparte in mod clar si indubitabil in femei si barbati.

Odata ce am spus acest lucru cred ca in mintea tuturor raspunsul nu s-a lasat asteptat. Da, vom spune cu totii in cor, da, aceasta delimitare se face in mod clar, din orice punct de vedere am privi lucrurile.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Dar, oare s-a gandit cineva la faptul ca acest aspect este foarte important mai ales in cazul promovarii unor anumite produse? Raspunsul vine in cele ce urmeaza, si va fi explicitat, astfel incat sa intelegem exact ceea ce face diferenta dintre femei si barbati, cel putin in privinta felului in care sunt promovate produsele.

Fara a fi in niciun fel discriminatoriu, produsul DB Poster diferentiaza in mod util sexul tare de cel frumos. Explicatia este una destul de simpla si vine direct de la producatorii exclusivi ai acestei idei.  DB Poster este aplicatia legata de Facebook care se adreseaza in mod diferentiat ambelor sexe, in functie de domeniul de activitate al fiecaruia.

Spre exemplu, in cazurile ce privesc domeniile mai feminine, de genul infrumusetarii sau a saloanelor pentru slabit, acestea au foarte mult de castigat de pe urma folosirii acestui produs. Destinat unui anumit segment de public, DB Poster va posta in mod automat si total gratuit orice oferta ce vizeaza intretinerea corporala, slabit sau infrumusetare.

Ganditi-va cat de multe poate face produsul in sine in cazul unor oferte speciale sau in cazul in care sunt oferite anumite pachete. Spre exemplu, unele saloane pun la dispozitie reduceri substantiale in cazul in care alegeti sa beneficiati in aceeasi sedinta de anumite servicii: tuns, pensat, manichiura sau pedichiura, sau de combinatii ale acestora.

Fireste, administratorul unui astfel de salon nu va alege niciodata sa se adreseze unui grup de producatori de motoare pentru masini, sau unor muncitori din combinate industriale. Da, acesta va cauta in permanenta sa descopere noi metode de identificare a clientelei potrivite, in medii specifice activitatii sale. Odata functional, DB Poster identifica grupurile necesare, si nu doar atat.

Aceasta aplicatie poate posta anunturile noastre atat in cazul unor grupuri Facebook specifice, prin introdcere manuale, cat si tuturor grupurilor detinute, in mod atomat. Acest lucru scurteaza foarte mult timpii destinati sortarii manuale a persoanelor care ar putea fi interesate de ofertele unui salon de cosmetica, incercand sa se adreseze unui public tinta, specific zonei noastre de lucru.

[adsenseyu1]

Spuneam mai devreme ca delimitarea se face in doua directii. E drept, si in cazul barbatilor lucrurile stau similar, producatorii de aparate de aer conditionat (exemplu!) cautand sa se impuna in grupurile de profil, si in niciun caz in fata distrbuitorilor de acetona. DB Poster ( http://danbradu.com/reclama-gratuita-pe-facebook-cu-db-poster/ ), aplicatia pentru publicitate gratuita pe Facebook, ii va ajuta pe acestia sa identifice grupurile potrivite, adresandu-se doar publicului interesat in mod direct de achizitie si nu doar de vizulizare.

Pentru fiecare dintre noi in parte, aceasta aplicatie reprezinta un real beneficiu. Cresterea vanzarilor si obtinerea de profit pot surveni doar ca urmare a unei tactici performante de promovare.

Cum internetul este astazi cea mai importanta resursa de acest gen, tot ce ne ramane de facut este sa apelam la specialisti pentru a putea beneficia de inovatiile in ceea ce priveste modalitatile de crestere eficienta a afacerii noastre.


Alte stiri actuale :

1. 94% of Marketers Use YouTube to Distribute Video, 87% Share to Facebook
2. Asiguratorii neglijeaza solicitarile transmise de clienti prin social media
3. Executive from Facebook Added to Bruce Clay SEO Workshop
4. Should You Upload Your Videos Directly to Facebook or Link to YouTube?
5. Stop trying to please Google with SEO and start properly hyper targeting your audience

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.