Cum iti alegi cele mai bune casti pentru telefon

Share Button

Catile mici care se introduc in urechi sunt cele mai bune pentru persoanele care nu au spatiu, dar totusi doresc o modalitate de a-si asculta muzica. Pot fi gasite in orice magazin de accesorii telefoane la preturi moderate. Castile de calitate superioara, cum ar fi cele de la Sennheiser sau Ultimate Ears, vin in mod obisnuit cu niste huse mici pentru a le monta atunci cand nu le folositi, astfel incat acestea nu vor fi stricate sau murdite. Daca aveti o geanta mica, castile de genul acesta sunt probabil o alegere mai buna in locul celor de dimensiuni mari. Sunt, de asemenea, minunate daca aveti un buget limitat, deoarece exista mai multe modele de ales si tind sa costa mai putin.

Castile mai costisitoare se confrunta adesea cu probleme cum ar fi introducerea deficitara din urechi, ranirea urechilor sau pur si simplu cauzeaza iritatii. Cu preturi mai ridicate (dar totusi scazute in termeni de calitate), veti obtine casti mai confortabile si merita banii pe care ii cheltuiti. Cu toate acestea, daca sunteti un audiofil, ar trebui sa luati in considerare alte optiuni.

Castile sunt minunate daca va place sa le puneti in jurul gatului in timp ce mergeti de la un loc la altul sau daca purtati castile in felul acesta. De asemenea, aveti tendinta de a obtine cabluri beefier si optiuni distractive cum ar fi castile wireless / bluetooth. Dezavantajul este ca o pereche de casti bune care sa se incadreze in buget poate fi greu de obtinut. Castile care se pun pe urechi ocupa mai mult spatiu decat castile mici, iar castile in stil DJ ocupa o cantitate ridicola de spatiu daca nu purtati o geanta mai mare.

Casti in stil DJ sunt asa cum le vedeti in filme. Casti uriase, voluminoase si minunate, care amintesc de ceea ce vedeti la TV si in videoclipuri. Structura se preteaza la o buna izolare a sunetului, dar folosirea dimensiunilor nepotrivite poate genera un mare disconfort. Si multi muzicieni le iau din cauza calitatii mai bune a sunetului si a presiunii reduse pe timpan, rezultand un timp mai indelungat de ascultare si mai putina deteriorare a timpanului.

ppt.ro

Castile care se prind in spate sunt o solutie pentru cei care nu suporta fire in fata, castile cu banda de legatura care se afla in spatele gatului, in loc de partea superioara a capului. Acest lucru este recomandat pentru alergatori sau pentru cei care poarta palarii mult si, de asemenea, pentru fanaticii de ochelari de soare. Prin urmare, daca sunteti fata (sau un baiat) cu par lung si urati castile care va imping parul in jos sau iti displac castile care iti irita pierceurile de urechi, acest tip ar fi o alegere buna.

Aminteste-ti ca primesti ceea ce platesti. In general, castile mai scumpe sunt realizate cu materiale de calitate superioara si o mai buna tehnologie, imbunatatind calitatea sunetului. Castile de 30 de dolari vor suna bine, dar nu sunt la fel de bune ca cele de 60 de dolari. In gama de $ 80-90, puteti auzi lucruri din muzica pe care nu le-ati auzit pana acum.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.