Cum alegi un service auto de incredere?

Share Button

O masina este o necesitate pentru fiecare familie, motiv datorita caruia, fiecare investeste o suma de bani considerabila pentru a-si alege masina.

In cazul in care intentionezi ca in viitorul apropiat sa iti cumperi o masina, un lucru este clar, si anume ca trebuie sa cauti un service auto pentru a-ti duce masina periodic la vericari, si unde sa ii fie facute reparatiile necesare.

Chiar si masinile noi au nevoie de vizite periodice la service-ul auto al reprezentantei, iar daca vei alege o masina second hand, va trebui sa mergi periodic in service pentru schimbul de ulei si al filtrelor sau pentru a schimba piesele consumabile.

Ei bine, intr-un oras mare precum Cluj Napoca de exemplu, unde exista atat de multe service-uri auto, teoretic este foarte usor sa gasesti un service, dar trebuie sa tii cont de cateva detalii foarte bune pentru a alege un service auto potrivit.

ppt.ro
  1. Cere recomandari

Este foarte important ca in cazul in care nu ai avut pana acum masina si nu stii unde trebuie sa iti duci masina la reparat, sa ceri recomandari. Cu siguranta ai prieteni, rude, cunostinte, care cunosc service-urile auto, si care iti pot recomanda un service.

Cu siguranta experienta acestora in anumite service iti va putea fi de folos pentru a stii daca este rentabil sa alegi un anumit service sau nu.

  1. Cauta informatii despre certificarile avute

Atunci cand iti duci masina intr-un service gsm, este foarte important sa te asiguri de faptul ca persoana pe mana careia vei lasa masina, are cunostinte foarte bune in domeniu. Pana la urma, este vorba de masina ta, si nu vei dori ca o persoana lipsita de experienta sau care nu are foarte multe cunostinte, sa iti repare masina.

  1. Inspecteaza zona de lucru

Aceasta este un detaliu foarte important, pe care trebuie sa il ai in vedere obligatoriu. La fel ca in orice domeniu de activitate, prima impresie conteaza. In mod evident, intr-un service auto serios, vei vedea ca totul este ordonat, personalul este profesionist iar curatenia este una exemplara.

Cu siguranta nu vei dori sa iti lasi masina intr-un service auto, unde cheile si toate celelalte instrumente de lucru ale mecanicilor sunt imprastiate, unde ordinea si curatenia lasa de dorit.

  1. Pune intrebari

In mod evident, sunt multe lucruri care au legatura cu masina, si pe care nu le cunosti, mai ales daca tocmai ce ti-ai cumparat masina. Din acest motiv, este indicat sa pui cat mai multe intrebari pentru a afla cat mai multe informatii despre anumite probleme cu care te poti confrunta pe parcurs.

Intreaba specialistii despre cum sa intretii masina, si incearca sa construiesti o legatura puternica cu personalul service-ului auto.

  1. Alegerea finala

De preferat ar fi sa alegi un service itp Cluj Napoca 2020, pentru ca in acest caz, vei avea siguranta ca masina ta este verificata la sange de fiecare data cand ajunge in service.

Specialistii dintr-un asemenea service auto, iti vor pregati masina pentru a fi intr-o stare perfecta din punct de vedere tehnic si functional, pentru ca tu si ceilalti participanti la trafic sa fiti in siguranta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.