Cum alegi o rochie de domnisoare de onoare?

Share Button

Cu siguranta atunci cand cea mai buna prietena a ta se marita, se gandeste la tine si isi doreste sa fii domnisoara ei de onoare, asa ca deja incepi sa te gandesti la diferite rochii de lux, pentru a purta cea mai frumoasa rochie la evenimentul respectiv.

A alege insa o rochie de mireasa nu este o misiune atat de simpla precum pare, in conditiile in care atat magazinele online cat si magazinele offline comercializeaza diferite modele de rochii de lux, ideale pentru un astfel de eveniment.

Vom vedea in cele ce urmeaza care sunt cele mai importante detalii pe care trebuie sa le aiba in vedere fiecare domnisoara, care urmeaza sa indeplineasca rolul de domnisoara de onoare la o nunta. Iata asadar care sunt cele mai importante sfaturi de care se tine cont atunci cand se alege o astfel de rochie.

1. CUNOASTETI INSPIRATIA NUNTII

ppt.ro

Primul lucru important pentru tine este sa cunosti inspiratia nuntii. Da, personajele principale ale unei nunti sunt mireasa si mirele ei. Asadar, trebuie sa-ti arati respectul pentru a te pastra foarte armonios cu ei. Poti intreba direct mireasa despre ideea nuntii si tonul principal al culorilor pentru a te inspira.

Iar lucrul de a fi armonios nu inseamna a fi la fel. Cu siguranta exista inca o mare varietate de optiuni de culoare. Este important sa iti amintesti insa sa ramai intr-un fel similar de culori. Pur si simplu, tine cont de regulile culorilor reci si calde.

Dupa cum stim cu totii, culorile din partea albastra a spectrului sunt cunoscute sub denumirea de culori reci, inclusiv albastru, violet si verde. Aceste culori sunt adesea descrise ca pasnice si calme. Culorile din zona rosie a spectrului de culori sunt cunoscute sub denumirea de culori calde precum rosu, portocaliu si galben. Aceste culori calde evoca sentimente de caldura si confort.

Prin urmare, practic vei cunoaste tonul principal al culorii nuntii si vei alege culoarea in consecinta. Daca va fi o petrecere de nunta pasionata, atunci cu siguranta rosu, visiniu si portocaliul aprins sunt toate optiuni grozave! In timp ce, daca veti participa la o nunta pasnica, culori precum albastru prafuit, albastru ardezie sau verdele vor fi cele mai bune alegeri in ceea ce priveste culoarea rochiei.

2. LOCATIA ESTE CHEIA

Al doilea element important de luat in considerare este locatia si locul. Desi culorile sunt subiective, ele exprima sentimente importante. Si sunt semnale grozave care exprima daca evenimentul este formal sau informal. In trecut, nuntile se tineau de obicei in biserica solemna. Iar culoarea era unica. De obicei, miresele poarta rochia alba de mireasa, iar domnisoarele de onoare poarta un gri traditional. Odata cu dezvoltarea rapida a societatii, exista tot mai multe alte tipuri de nunti, cum ar fi nunta romantica pe plaja, nunta cu padure proaspata si asa mai departe. Si optiunile de culoare cresc rapid.

Cu toate acestea, un detaliu important in functie de care se alege culoarea rochiei, cu siguranta este locatia in care se desfasoara nunta. Deoarece locatia inseamna formalitate sau informalitate, de obicei culorile reci precum negru, albastru regal si albastru prafuit sunt potrivite pentru nuntile formale.

Si culorile calde, cum ar fi galbenul, portocaliu se desfasoara foarte mult in nuntile informale. Exista insa cateva exceptii. Culoarea visiniu intr-un anumit stil este potrivita pentru un eveniment formal.

3. SE IA IN CONSIDERARE CULOAREA ROCHIEI DE MIREASA

Astepti fotografia cu superba mireasa in ziua ei mare? Da, si de aceea trebuie luata in considerare culoarea rochiei de mireasa. Vei sta langa ea pentru a o ajuta sa salute alti invitati si sa aiba fotografii frumoase cu ea. Cred ca niciodata nu iti vei dori ca rochia ta de culoare ciudata sau inarmonica sa strice fotografiile sau impresiile oamenilor.

De obicei, mireasa va alege o rochie de mireasa grandioasa din alb clasic sau fildes pur. Si astfel iti va fi mult mai usor sa iti alegi culoarea rochiei de domnisoare de onoare. Asigura-te ca nu vei alege o culoare precum griul, iar atunci lucrurile functioneaza perfect.

Cu toate acestea, in zilele noastre, multe mirese elegante vor alege culoarea care le place. Iar burgundia este populara in aceste zile. Daca acesta este cazul, asigura-te ca nu vei alege niciodata aceeasi culoare ca mireasa. Si totusi respecta regula rece si calda a culorilor pentru a obtine culori armonioase.

4. URMEAZA SFATUL PRIETENELOR

Opiniile prietenelor sunt importante si ele. In cazul in care iti place sa tii cont de parerea altora, cere cateva sugestii ale celor mai bune prietene, care familiare cu tine. Deci, poate stii ce culoare ti se potriveste cel mai bine dar nu ai idee care model de rochie iti vine perfect, asa ca nu este o idee rea aceea de a urma sfatul prietenelor.

Vei putea chiar sa mergi alaturi de mireasa si de prietene la cumparaturi pentru a alege rochia de domnisoara de onoare, si cu siguranta din multimea de rochii de lux, vei putea face cea mai buna alegere.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.