Cum alegi ca si cetatean strain un avocat in Israel?

Share Button

Exista situatii in care cetatenii straini intampina anumite probleme in Israel si au nevoie de serviciile unui avocat, asa ca vom vedea cum se alege un avocat in aceasta tara.

Domeniu de practica: Care este domeniul practicilor juridice in care cautati asistenta juridica? Avocatii din Israel sunt liberi sa practice orice domeniu legal de drept. Cu toate acestea, majoritatea firmelor de avocatura se vor concentra pe domenii specifice de practica in care isi dezvolta o experienta speciala.

Cateva exemple de domenii juridice practicate de avocati in Israel sunt: ‚Äč‚Äčlegea penala, dreptul muncii, legea imigratiei israeliene, dreptul comercial, dreptul imobiliar etc. Asadar, daca aveti nevoie de un avocat juridic in Isarel, este important sa cautati un avocat specializat in asemenea cazuri.

Experienta: Aflati in prealabil daca avocatul israelian are experienta in domeniul dorit de practica. Acest lucru se poate face prin citirea biologiei avocatului, care va aparea, de obicei, pe site sau prin simpla intrebare.

ppt.ro

Zona geografica: Israelul nu este o tara mare, cu toate acestea, daca cazul in cauza se afla in zona Tel Aviv, de exemplu, ar fi mai convenabil ca toate partile implicate sa caute un avocat israelian din centrul Israelului, decat unul dintr-un alt oras mare al tarii.

Limba si comunicarea: Pentru succesul problemei legale, fie ca este vorba de un caz complicat, de imigratie in Israel, cumpararea sau vanzarea de bunuri imobiliare in Israel si asa mai departe, este important sa aveti o buna comunicare cu avocatul care va va reprezenta interesele.

Problema cea mai evidenta este limba, prin urmare, este important sa va asigurati ca puteti comunica bine si ca va puteti intelege reciproc. Din fericire exista avocati romani in Israel, asa ca romanii care au nevoie de ajutor, pot cauta avocati romani care sa ii reprezinte.

Disponibilitatea si dorinta avocatului israelian: Se spune ca sunt necesare doua persoane pentru un tango, deci nu este suficient ca clientul sa aleaga un avocat. Clientul trebuie sa se asigure ca avocatul doreste sa ia cazul si are timpul sa faca acest lucru.

Taxe si acordul legal: Este important sa fiti de acord in prealabil cu taxele legale solicitate de catre avocatul israelian si sa va asigurati ca va prezentati plata onorariilor legale, precum si obligatiile avocatului in acest caz.

Oricat de evident ar parea acest lucru, multi avocati din Israel nu se vor deranja sa semneze cu clientul un acord de taxe legale, ceea ce ar putea duce la neintelegeri si frustrari pentru ambele parti.

Procuratura pentru avocatul israelian: Pentru ca un avocat israelian sa poata reprezenta in mod legal un client in Israel, avocatul din Israel trebuie sa primeasca un document de procurare semnat de client. Acest document este intocmit de avocat si semnat in fata avocatului. In cazul in care clientul se afla in afara Israelului, procuratura va trebui sa fie autentificata printr-o apostilare sau semnata la Consulatul israelian. Este important sa va asigurati ca toate informatiile din procura sunt corecte si, mai important, sa ii acordati imputernicirea de a indeplini sarcina legala relevanta.

Confidentialitate: Avocatii israelieni, ca avocati din intreaga lume, sunt obligati din punct de vedere legal la confidentialitate. Nu este necesar sa semnati niciun document separat cu privire la problema confidentialitatii juridice.

Recomandari privind un avocat israelian: Incercati sa cautati recomandari din partea unor clienti anteriori cu privire la avocatul cu care veti lucra in Israel.

watchshop.ro

Intuitia personala: In sfarsit, alegerea unui avocat este o problema personala. Prin urmare, cel mai bine este sa ascultati si instinctul in legatura cu aceasta alegere.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.