Culori la moda pentru Craciun 2022: ce nuante sa alegi?

Share Button

Craciunul se apropie si cu siguranta unul dintre primele lucruri la care ne vom gandi vor fi decoratiunile de Craciun. Brad, ghirlande, textilele de acasa, scena Nasterii Domnului, piesele centrale, etc… totul se schimba la domiciliu, astfel incat sa putem simti Craciun profund marcati, de asemenea, de culori care nu lipsesc in acest moment, cum ar fi rosu sau verde, dar langa acestea, ce alte culori sunt trendsetting? Sa aflam mai jos care sunt culorile la moda pentru Craciun 2022 si ce nuante sa alegi.

Culori la moda pentru Craciun 2022: ce nuante sa alegi

Craciunul, dupa cum bine stim, este una dintre cele mai asteptate sarbatori ale anului. Datorita atmosferei create in interiorul si in afara casei, sarbatorile de Craciun sunt cele care sunt traite cu mai multa intensitate.

In fiecare an exista intotdeauna moda noua in lumea decoratiunilor interioare, tendinte care evolueaza si se schimba chiar si in mobilierul de Craciun si, prin urmare, noi culori, finisaje si materiale la moda pentru a decora casa de Craciun.

ppt.ro

Care vor fi tendintele de Craciun 2022?

Tema clasica pentru a decora casa de Craciun este, fara indoiala, un brad vesnic verde, o tema care nu se demodeaza niciodata. Datorita culorilor clasice de Craciun, adica rosu aprins, auriu stralucitor si verde molid, tema clasica, de asemenea, pentru tendintele de Craciun, va fi in topul tendintelor si va servi pentru a transmite caldura, seninatate si ospitalitate.

Decoratiunile traditionale precum bradul de Craciun, ghirlandele si piesele centrale, completate cu lumini galbene calde, vor completa cu placere atmosfera casei, pentru un Craciun si o calitate unica.

 

Pe de alta parte, tema elegantei vine anul acesta cu culori complet noi pentru casa de Craciun: gri, negru, maro si auriu. O tema care se dovedeste a fi cu adevarat unica pentru un Craciun plin de farmec, luxos si luminos. Cu brazi artificiali ieftini, poti obtine decorul perfect de Craciun, in timp ce reusesti sa te incadrezi in Buget.

De asemenea, putem alege tema alba totala care, desi nu este o noua intrare in mobilierul de Craciun, a fost consolidata in ultimii ani si poate fi gasita din nou printre tendintele pentru Craciun 2022 datorita caracterului sau modern si rafinat in acelasi timp. Decoratiunile si accesoriile de Craciun in alb, combinate cu detalii aurii si/sau argintii, sunt capabile sa creeze medii moderne, originale, dar extrem de elegante.

De asemenea, se pare ca tonurile de albastru stralucitor si inghetat (in mod traditional si popular cunoscut sub numele de albastru de gheata) vor fi una dintre culorile care vor deveni o tendinta in acest Craciun. Si, in plus, le-am putut gasi insotite de toate argintii si albe. Aceste nuante sunt combinate cu unele dintre decoratiunile care par a fi la fel “de la moda” in acest an: pene si pandantive realizate cu materiale similare bumbacului, care vor ajuta, fara indoiala, la crearea unei atmosfere calde.

Tonurile portocalii (asemanatoare cu nuantele care amintesc foarte mult de culoarea pe care o are mierea) devin si ele una dintre cele mai izbitoare si interesante culori pentru aceste sarbatori de Craciun, o nuanta care ajuta si la crearea unei atmosfere pe cat de intima pe atat de calda.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.