Cine castiga in industria laptelui?

Share Button

Agricultura este partea cea mai importanta a economiei. Ea este cea care hraneste, la propriu, populatia, astfel incat si activitatile din celelalte ramuri ale economiei sa se poata desfasura normal.

Industria laptelui ocupa un rol principal in cadrul agriculturii, dat de catre notorietatea acestui aliment. Inafara de intrebuintarea sa la prepararea branzeturilor, iaurtului, smantanii, cascavalului, a dulciurilor, prajiturilor si alte asemenea, atat in gospodarii cat si in entitati economice, laptele se cumpara si se consuma  la scara larga in starea lui naturala.

[adsenseyu1]

Pentru a fi pastrat in cele mai ridicate conditii sanitare, se face apel la utilizarea de tancuri de racire lapte. Ele sunt cele care mentin laptele exact la temperatura care ii este cea mai propice. Aceste tancuri de racire lapte sunt recipiente special concepute in acest sens. Sunt confectionate din material metalic: fie din inox, fie din aluminiu.

ppt.ro

Domeniul alimentar va fi important, necesar si profitabil cat timp va exista lumea asa cum noi o stim. Asadar cei care au ca si ocupatie comercializarea laptelui vor avea de acum inainte si mai mult de castigat.

Unul dintre motive, inafara de calitatile sale si rolul in dezvoltarea copiilor si asigurarea unei cresteri armonioase a adolescentilor, avand grija de sistemul lor osos, este cel al imaginii de produs natural, aliment caruia nu ii sunt aplicate elemente chimice. Este un bun caruia oamenii, parintii in special, ii acorda incredere. Folosirea de tancuri de racire lapte intaresc aceasta incedere, confirmand-o si evidentiind-o in acelasi timp.

Incepand cu data de intai ianuarie 2014, toti cei care vor sa comercializeze intr-un fel sau altul, lapte, indiferent de canitate, trebuie sa stie ca sunt obligati prin lege sa detina tancuri de racire lapte. In functie de necesitati, aceste recipiente au capacitati de la 100 de litri, pana la 300 de litri.

Detalii se gasesc pe web siteul http://tancurideracirelapte.blogspot.com de unde pot fi comandate din orice colt al tarii. Profesionistii de acolo pot sa va aofere recipientul cel mai bun pentru dumneavoastra, in functie de afacerea pe care o intreprindeti. Transportul lor se face in siguranta, in conditiile specifice si in totalitate gratis. Tancurile Gardelina sunt de calitate superioara, lucru demonstrat si prin garantia de 24 de luni, care le este acordata.

[adsenseyu1]

In functie de capacitate, preturile pentru un tanc de racire variaza de la 5.500 lei, 7.300 de lei, pana la aproape 13.000 de lei. TVA-ul este inclus in preturile prezentate. Toate se racordeaza la instalatii de 220 V, au un consum de energie electrica cuprins intre 0,4 si 1,6 kW, iar frecventa de alimentare este de 50 Hz. Exista, de asemenea si tancuri de racire lapte second hand. Starea lor de functionare este perfecta, transportul este de asemenea asigurat gratuit si primesc si garantie.

Investitia nu este mare in raport cu ceea ce ea ofera: mentinerea clientilor prin faptul ca oferiti un produs proaspat si igienic, castigarea de noi clienti atrasi de increderea ca laptele pe care il vindeti corespunde exigentelor norme sanitare ale Uniunii Europene, singurul mod legal de a putea comercializa lapte. Este deci un beneficiu de ambele parti. Asadar vizitati, verificati si achizitionati exact produsul de care aveti nevoie.

Alte stiri actuale :

1. 3.000 de cutii cu lapte praf pentru bebeluşi
2. Cum arată femeia care a trăit toată viaţa cu lapte, ceai şi apă
3. România este pe ultimele locuri în UE la consumul de lapte de vacă ambalat
4. Lapte integral sau lapte degresat? Care sunt diferenţele şi care este cel mai bun
5. Vacile produc mai mult lapte dacă ascultă “Everybody Hurts” de la REM
6. Sugestia unui cercetător de la Harvard: formule de lapte diferite pentru băieţei şi fetiţe

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.