Ce trebuie sa stii despre telefoanele cu Android?

Share Button

Te afli in Bucuresti si ai nevoie urgenta de un service GSM Bucuresti? Daca da, ne dam seama de faptul ca alegerea pe care trebuie sa o faci este una destul de dificila. De ce? Pentru ca intr-un oras atat de mare si service-urile GSM sunt multe.

Cel mai bine atunci cand vrei sa apelezi la un service GSM Bucuresti este sa iei in calcul recomandarea celor care au mai beneficiat de astfel de servicii. Daca nu stii persoane care ti-ar putea recomanda un service, intra pe ServiceGSM.ro si ia legatura cu specialistii de pe acest site.

Multe din telefoanele inteligente folosesc ca si sistem de operare Android. Telefoanele cu Android au tot felul de setari inteligente. In cele ce urmeaza vom vorbi de cateva dintre ele.

[adsenseyu1]

ppt.ro

Cel mai adesea, posesorii de smartphone se plang de faptul ca au probleme cu bateria, deoarece aceasta se epuizeaza prea repede. Acest lucru se intampla si datorita faptului ca mereu primesc tot felul de notificari inutile. Pentru a dezactiva aceste notificari, intra in Setari, mergi la categoria destinata Aplicatiilor, intra pe aplicatia dorita si debifeaza primirea notificarilor.

Tot mai des oamenii folosesc internetul pe mobil. Unele companii care furnizeaza date mobile au un numar generos de MB, altele nu. Internetul pornit in mod inutil duce la consumul de date, dar si la consumul bateriei, fapt pentru care e indicat sa il opresti cand nu il folosesti. Cum? Mergi in meniul telefonului tau, intra la Setari, selecteaza Utilizarea datelor si opreste datele mobile.

Destul de des intalnim posesori de telefoane cu Android care se plang de faptul ca aplicatiile isi fac update-uri in mod automat atunci cand este pornita conexiunea de date si „mananca” o multime de MB.

Ca sa nu ai astfel de probleme si tu, indicat ar fi sa opresti update-urile automate sau sa le setezi pentru a functiona doar cand ai o conexiune Wi-Fi. Ca sa faci acest lucru trebuie sa intri in Magazin Play la Setari, dupa care sa bifezi optiunea corespunzatoare opririi update-urilor de la Auto-update-urile aplicatiilor.

[adsenseyu1]

Sistemele de operare isi fac destul de des update-uri. Ca sa te asiguri de faptul ca esti la ultima versiune disponibila pentru gadget-ul tau, intra la Setari, apoi la optiunea Despre telefon si selecteaza System update, dupa care Verifica acum. Daca  exista o versiune noua iti va aparea pe ecran acest lucru, daca nu, vei fi informat de faptul ca telefonul tau e la zi cu update-ul sistemului de operare.

Utilizatorii Androidului sunt deseori nemultumiti de faptul ca au activat Auto-corectul. Ei bine, acesta poate fi dezactivat destul de simplu. Din nou trebuie sa mergi la Setari, dupa care selectezi optiunea Limba si intoducere text. Debifeaza optiunea Verificator ortografic, dupa care intra in Tastatura Google si seteaza Dezactivat pentru Autocorectare si Ascunde intotdeauna pentru Afisare sugestii de corectare.

Acestea sunt o parte din setarile inteligente pe care le poti face pentru o experienta mai placuta cu telefonul tau. Acum depinde de fiecare utilizator in parte. Unii prefera auto-corectul, altii vor update-uri automate sau notificari in permanenta. Alege ceea ce ti se potriveste.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.