Ce face site-ul tau sa fie respingator?

Share Button

Un site web trebuie sa arate intr-un mod in care vizitatorii sa-si doreasca sa-l mai viziteze. Pentru a realiza acest lucru, in cazul in care vrei sa-ti deschizi un site, trebuie sa apelezi la persoanele care fac web design la un nivel de calitate superior.

O firma de web design cunoscuta pentru site-urile de calitate pe care le creaza si nu numai este firma IT Exclusiv. Toate informatiile necesare, inclusiv preturile practicate si serviciile oferite, le gasesti pe Itexclusiv.ro. Vezi chiar acum toate detaliile.

Sunt anumite practici total de evitat cand vine vorba de crearea unui site web. De multe ori, aceste practici sunt folosite, fapt care duce la respingere din partea vizitatorilor. Iata ce trebuie sa eviti pentru a avea un site atractiv.

Reclamele excesive

ppt.ro

Site de inteles faptul ca ai nevoie de cateva reclame pentru a reusi sa te mentii la suprafata cu site-ul tau, insa reclamele in exces sunt cu adevarat nedorite de catre vizitatorii unui site. Deseori, ei refuza sa mai intre pe anumite site-uri deoarece vad mai mult reclame decat ceea ce vrei tu sa oferi.

[adsenseyu1]

Incarcare cu greu a site-ului

Cand un site se incarca prea greu, vizitatorii renunta la  a mai intra pe site-ul respectiv. Ei isi pierd efectiv rabdarea si parasesc pagina. Tine cont de acest aspect si nu-l ignora, deoarece este foarte important.

Folosirea unor culori nepotrivite

Culorile pe care le folosesti pe site-ul tau trebuie sa fie placute la privit, astfel incat vizitatorul site-ului sa nu fie deranjat de ele daca intra pe site-ul tau seara tarziu, sau dimineata. Culorile trebuie sa fie placute si sa impresioneze in mod pozitiv.

Fonturile folosite in exces

Si folosirea in exces a fonturilor poate fi deranjanta, deoarece informatia de pe site devine mai greu de citit, ochii obosesc si in cele din urma vizitatorii parasesc site-ul. Totul trebuie folosit cu masura.

Dezorganizare

[adsenseyu1]

Site-ul tau trebuie sa fie extrem de organizat pentru a atrage. Orice persoana care il viziteaza trebuie sa stie in mod clar unde se afla ceea ce cauta. Informatiile trebuie aranjate pe categorii, astfel incat accesul la informatii sa se faca extrem de usor.

Lipsa informatiilor de contact sau a unei forme de contact

Un site care nu are informatii de contact, in mod clar nu inspira in nici un fel seriozitate. Din moment ce nu inspira seriozitate, clientii nu vor fi atrasi de el, ci vor prefera un site serios, un site pe care informatiile de contact sunt vizibile cu usurinta. E un aspect simplu, insa multi nu il iau in seama.

Practicile amintinte mai sus trebuie evitate in mod categoric. Ia-le in calcul si fa-le sa dispara de pe site-ul tau, sau sa nu apara, in cazul in care nu ti-ai creat inca un site. Fa totul astfel incat clientii sa petreca un timp placut pe site-ul tau si sa se declare multumiti in urma vizitarii acestuia. Un site e mult mai mult decat ai crede, fapt pentru care atentia la detalii este foarte importanta.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.