Ce ai de facut daca iti scapi telefonul in apa?

Share Button

In momentul in care suntem in cautarea unui telefon mobil inteligent, cu totii ne dorim sa ne putem cumpara un model cat mai performant, iar acesta sa fie de la un producator de top de pe piata.

Ei bine, foarte multa lume in momentul in care isi cumpara un astfel de dispozitiv, dintr-un motiv sau altul uita sa isi mai cumpere accesoriile de protectie, sau nu considera ca este important ca smartphone-ul sa fie protejat, asa ca nu isi mai cumpara accesoriile de protectie.

Si daca multi nu isi protejeaza dispozitivele, atunci nici nu mai este de mirare faptul ca serivice-urile gsm au din ce in ce mai mult de lucru, pentru ca tot mai multa lume isi duce dispozitivul la reparat.

Unii isi duc telefonul la reparat pentru ca acesta intampina probleme de software, iar in aceste cazuri utilizatorul nu prea are vreo vina, insa cei care isi duc telefonul cu probleme de hardware, pentru a le fi inlocuit display-ul sau carcasa care sunt lovite sau crapate, acestia sunt principalii vinovati pentru defectiunea dispozitivului.

ppt.ro

Se pare ca sunt si anumiti utilizatori care isi duc telefonul la reparat pentru ca au scapat dispozitivul in apa, iar acesta nu mai functioneaza.

Ei bine, in continuare iti voi prezenta pe scurt cativa pasi pe care trebuie sa ii urmezi in cazul in care iti vei scapa telefonul in apa sau in alte lichide.

Primul lucru pe care il ai de facut in momentul in care ti-ai scapat telefonul in apa, este sa il scoti afara cat mai rapid si sa il inchizi. Apa va provoca scurtcircuite in interiorul dispozitivului daca acesta va fi pornit, astfel ca sunt sanse mari ca telefonul sa se defecteze.

watchshop.ro

Un al doilea pas foarte important pe care trebuie sa il faci este acela de a scoate cat mai rapid bateria telefonului, iar mai apoi trebuie scoasa cartela sim dar si cardul de memorie.

Odata ce ai realizat acesti doi pasi, va trebui sa iti pui telefonul la uscat, insa nu trebuie sa fortezi uscarea acestuia. Sunt multe persoane care se grabesc astfel ca fie pun telefonul in cuptorul cu microunde, fie folosesc uscatorul de par, insa nici una dintre aceste metode nu este recomandata pentru ca vor afecta circuitele interioare ale dispozitivului.

Ei bine, in perioada in care telefonul este tinut la uscat, nu trebuie sa incerci sa il mai deschizi, si nici nu trebuie pus la incarcat in momentul in care l-ai scos din apa pentru ca astfel vei risca sa arzi toate circuitele interioare ale acestuia.

Dupa ce ai lasat telefonul cel putin 24 de ore la incarcat, vei putea sa incerci sa il deschizi. In cazul in care acesta nu va functiona, atunci va trebui sa cauti Reparatii Telefoane Bucuresti si sa iti duci dispozitivul cat mai repede la un service profesionist unde poate sa fie reparat de catre profesionisti.

Cu siguranta expertii de la un astfel de service vor face tot ce le sta in putere pentru a-ti repara dispozitivul intr-un timp cat mai scurt posibil.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.