Cateva sfaturi pentru optimizarea SEO

Share Button

Mai jos va oferim cateva sfaturi esentiale pe care ar trebui sa le urmati. Este bine sa le respectati pentru a face site-ul sa fie mai bun si mai performant. Daca nu le faceti chiar voi puteti alege optimizare seo Cluj si aveti garantat servicii de calitate.

Puneti cat mai bine la punct un studiu pentru piata care este complet, cu privire la cuvintele cheie. Nu va mai puteti juca cu expresiile asa cum faceati cu cativa ani in urma si nu mai merge in felul acesta. Acum este necesar sa faceti cat mai multe cercetari.

Pornind de la tipul de business pe care il aveti, categoria de servicii si de produse, industria si brandul, datele demografice este important sa alegeti termenii pentur cautare specificii si frazele si sa le testati cu anumite instrumente pentru cuvinte cheie. De asemenea, raportul ar trebui sa aiba si o lista de cuvinte cheie cu care site-urile competitoare se afla pe primele pozitii din Google.

Avand acum o idee mult mai clara cu privire la strategia de cuvinte cheie pe care o abordeaza competitorii va va fi mult mai usor sa alegeti propriile expresii si cuvinte cheie.

ppt.ro

Pasul numarul doi este sa verificati structura propriului site si sa va asigurati ca este cat mai simplu de utilizat. Un lucru simplu cu privire la public, cand acesta aterizeaza pe site este ca se afla aici pentru a cumpara si nu este intr-un muzeu pentru a aprecia arta.

Este bine sa va amintiti si ca site-ul ar trebui sa aiba o structura cat mai prietenoasa si sa fie si cat mai usor de navigat pentru client.

Trebuie sa existe SEO pe site. Trecand peste tot conventionalismul din SEO nu neglijati tehnicile de baza pentru SEO on page pentru ca acesta este crucial pentru vizibilitatea pe motoare de cautare si pentru o cat mai buna pozitie. Asigurati-va ca persoana care se cupa de SEO are cele mai bune tehnici.

Faceti pe site un blog unde sa puneti continut periodic. Sunt si retaileri care au tendinta de a evita sa isi integreze un blog in site-ul lor. Acestia nu il gasesc folositor si il considera a fi pentru informare si de asemenea un serviciu pentru cei care nu cumpara. In cazul in care si voi ganditi la fel suntem tristi sa va spunem ca ganditi gresit.

Un blog actualizati cat mai bine este obligatoriu pentru site-uri pentru ca il lasa pe Google sa isi imagineze ca se intampla ceva pe site si ar trebui indexat.

Verificati site-ul pentru a avea o integrare adecvata in social media, in speciale pe paginile de produse.

Daca va intrebati cum va ajuta lucrul acesta si cine urmeaza sa distribuie informatii despre produse pe social media, trebuie sa va spunem ca acest lucru chiar functioneaza si oamenii chiar dau share la produse pe site-urile de socializare.

Nu uitati ca share-urile in social media sunt o parte foarte importanta din SEO si foarte interesanta care ofera o mare autoritate site-ului si produselor de pe el.

Raspundeti recenziilor pentru ca asa va creste si reputatia site-ului.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.