Care este cel mai performant smartphone al momentului ?

Share Button

Pentru foarte multi oameni nu este foarte clar cum se deosebesc telefoanele foarte bune intre ele. Ele sunt telefoane de ultima generatie, care fac poze bune, au memorie mare, poti instala orice aplicatie pe ele si sunt foarte scumpe.

Cei mai multi s-ar multumi stiind ca ar putea avea unul. Putini sunt cei care se uita la specificatii, le compara, tin cont de marca telefonului, de sistemul de operare si de alte asemenea detalii.

Poate unii sunt atenti si la materialele din care sunt confectionate, aceasta concucand catre o concluzie privitoare la cat de rezistent este telefonul in cazul unui impact cu solul. Atunci cand ai un telefon de ultima generatie, cum ar fi iPhone 6, poate fi dureros sa cauti pe internet: inlocuire display iPhone 6 pret.

[adsenseyu1]

ppt.ro

De data aceasta, vom prezenta un studiu in care au fost comparate 6 astfel de telefoane de ultima generatie sau altfel zis, 6 super-smartphone-uri. Sa facem prezentarile aceste: Asus ZenFone 2, Google Nexus 6, HTC One M9, iPhone 6, LG G4 si Samsung Galaxy S6. Oricnie isi doreste o astfel de „bijuterie” in buzunar, dar trebuie sa avem grija de ele ca de multe ori bijuteriile sunt fragile, si putem ajunge, dupa cum am spus mai devreme, la un service de telefoane interesandu-ne de pretul reparatiei.

Telefoanele au fost testate cu 9 categorii de teste. In 6 din cele 9 categorii, Samsung Galaxy S6 a fost primul. LG G4 a ocupat locul 2, obtinand scoruri mici la categoriile bazate pe 3D graphics, iar iPhone s-a instalat pe locul 3.

Un punct forte al ocupantului primului loc este procesorul sau Exynos 7420. Iar daca vorbim despre procesoare, sa spunem ca este interesant faput ca LG G4 care are un procesor hexa-core Snapdragon 808 a surclasat modelul HTC One M9 care are Snapdragon 810.

[adsenseyu1]

Am spus care sunt ocupantii primelor trei locuri, acum sa spunem si ordinea umratorilor trei. Locurile 4 si 5 sun ocupate de HTC One M9 si respectiv Google Nexus 6. Pe ultimul loc a terminat Asus ZenFone 2, dar daca e sa ramanem cu o parere despre el, ar trebui sa spunem ca reprezinta totusi o optiune pentru cumparatori, deoarece sta foarte bine la rapotul calitate – pret.

In urma testelor fiecare model a obtinut cate un punctaj. Astfel, ocupantul primului loc, Samsung Galaxy S6 a obtinut 56 de puncte,  LG G4 a obtinut 43 de puncte,  iPhone 6, ocupantul locului 3 a obtinut  33 de puncte (nu a punctat la editarea video), ocupantul locului 4, HTC One M9 a obtinut 29 de puncte, Google Nexus 6, a acumultat un total de 26 de puncte, iar modelul Asus ZenFone 2 a obtinut 22 de puncte.

Aceste teste sunt foarte utile, deoarece ele se adreseaza in egala masura atat cunoscatorilor, cat si necunoscatorilor. Celor care nu cunosc foarte bine acest domeniu, o astfel de comparatie rezultata in urma testelor este folositoare deoarece indica acele specificatii asupra carora un cumparator trebuie sa isi indrepte atentia, iar daca doreste sa cumpere unul din tefeloanele foarte cunoscute, va gasi comparatii si recenzii gata facute, el trebuind numai sa se decida asupra carui telefon se va opri.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.