5 beneficii ale dulapurilor de bucatarie la comanda

Share Button

Dulapurile sunt punctul focal intro bucatarie. Sigur, ele sunt cutii cu rafturi, sertare, si usi, dar ele sunt mobile dvs de bucatarie si ar trebui sa fie construit sa dureze si cu un design care reprezinta personalitatea proprietarului acestora. Mobila de bucatarie la comanda ofera optiuni nelimitate de design.

Dulapurile dintr-un magazina mare pot fi mai ieftine, dar ele nu au niciodata o valoare mai mare decat cele facute la comanda. Luand in considerare toate beneficiile dulapurilor personalizate, veti intelege de ce proprietarii care aleg dulapuri de bucatarie personalizate se bucura de decizia lor in fiecare zi. Iata cateva dintre acestea:

1 Facute sa dureze – dulapurile de bucatarie la comanda sunt realizate de catre mesteri priceputi – nu pe liniile de asamblare. Tamplarii se mandresc cu munca lor, folosind materiale de calitate pentru un produs finit, care este o adevarata opera de arta. Acestea sunt produse de calitate, construite sa dureze.

[adsenseyu1]

ppt.ro

2. Surse locale de materie prima Daca sunteti îngrijorat cu privire la originea lemnului utilizat pentru dulapurile dvs., atunci veți vedea imediat beneficiile dulapurilor la comanda. Aveti posibilitatea de a allege dintro gama mult mai larga de lemn pentru proiectul dumneavoastră, inclusiv lemn de esenta tare din regiuneadvs, care reduce impactul asupra mediului.

3. Elemente doar de care aveți nevoie Puteți alege elementele care se potrivesc cel mai bine. Nu trebuie sa va multumiti cu dimensiunile standard. Daca sunteti mai scund puteti comanda dulapuri mai mici pentru a plasa blaturile la inaltimea potrivita pentru a usura pregatirea hranei. Dacă sunteti inalt puteți comanda dulapuri inalte. Aveti o varietate de inaltimi in casa? Puteți comanda dulapuri de mai multe dimensiuni pentru a se potrivi tuturor membrilor gospodariei dumneavoastra.

Puteți selecta dulapuri si sertare in combinatii unice care se potrivesc stilului dvs. de gatit si copt creind o bucatarie mai eficienta. De exemplu, bucataria poate incorpora dulap pentru tacamuri, dulap pentru condimente, sertar pentru gunoi, blaturi de taiere retractabile, raft de vin, sau dulapurile insula care se deschid din ambele parți.

4 Selectia personala – dulapurile stoc pot include “sute de combinatii”,dar tot limiteaza disponibilitatea produsului. Realizarea la comanda ofera o selecție personala in materie de lemn, stil, finisaj pentru a aborda obiectivele si nevoile dumneavoastra. Dulapurile produse in masa se fabrica intr-o linie de asamblare, in loturi, la momente diferite, de multe ori avand ca rezultat materiale si finisaje ce nu se potrivesc. Cele personalizate se fac pe comanda , selectionand cu atentie lemnul, toate piesele fiind terminate în acelasi timp.

5 Construite pentru a se potrivi – Aveti o bucatarie cu un aspect neobisnuit sau un spatiu neconventional? Dulapurile produse in masa sunt proiectate la dimensiuni standard,prin urmare daca aveti spatii libere ramase, veti avea nevoie de elemente ce se potrivesc in aceste locuri.

[adsenseyu1]

Acestea desi au locul lor ar trebui sa fie utilizate cu moderație dupa necesitate. Dulapurile la comanda pot fi construite la orice dimensiune, ceea ce face toate spațiile utilizabile, profitand de aproape fiecare centimetru din bucatarie. Dulapurile personalizate creaza un aspect deosebit, indisponibil in cazul celor produse in masa.

Producatorii de mobila la comanda nu sunt neaparat si designeri. Pentru a beneficia la maxim de mobile dvs de bucatarie puteti apela la talentele unui designer cu experienta, care va poate indruma expunandu-va toate optiunile.

La fel de bine puteti cauta o companie care include toate aceste servicii, cum ar fi MobilArts. Rezervati-va un moment pentru a aruca o privire in galeria nostra, Mobilarts.ro, unde veti gasi cu siguranta modelul potrivit.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.