Posibile defectiuni ale unui smartphone

Share Button

Telefoanele mobile din zilele noastre, in ciuda faptului ca sunt foarte performante, sunt si foarte sensibile, asa ca pentru a nu le trimite intr-un service gsm de reparatii telefoane Bucuresti, trebuie sa ne preocupe foarte mult intretinerea acestora.

Sunt situatii in care aceste dispozitive, ajung sa se defecteze datorita unor neglijente ale utilizatorilor, iar aici putem aminti in primul rand telefoanele care ajung pe mana specialistilor de la service, si care au nevoie de o inlocuire display.

O astfel de problema, in mod evident poate sa fie foarte simplu si foarte rapid evitata, insa pentru asta va trebui ca utilizatorul sa isi echipeze telefonul cu accesoriile de protectie.

Sunt si situatii in care telefonul se supraincalzeste in momentul utilizarii, iar utilizatorii aleg sa isi duca telefonul pe mana specialistilor de la service.

ppt.ro

Sunt insa si utilizatori care in momentul in care observa faptul ca terminalul lor se supraincalzeste, aleg sa isi restarteze dispozitivul sis a fie atenti la situatia in care acesta se incalzeste.

Aceasta problema poate sa fie cauzata de o aplicatie defecta, iar problema va putea sa fie remediata simplu si rapid, prin dezinstalarea aplicatiei respective.

Sunt utilizatori care se plang de faptul ca telefonul lor are o problema in ceea ce priveste microfonul, insa mai intai de toate, utilizatorii ar trebui sa se asigure de faptul ca au indepartat folia protectoare cu care telefonul a venit in cutie.

watchshop.ro

Daca aceasta folie a fost indepartata insa problema persista in continuare, atunci mai mult ca sigur trebuie ca utilizatorul sa acceseze setarile telefonului, iar in rubrica setari vor putea sa verifice daca nu pot remedia problema. In cel mai rau caz, telefonul va avea nevoie de o inlocuire mircofon, iar o asemenea reparatie se va efectua fara doar si poate intr-un service gsm profesionist.

Sunt situatii in care utilizatorii se arata nemultumiti de faptul ca functia wifi a telefonului pe care il detin nu functioneaza in parametrii optimi, iar telefonul fie nu se conecreaza la internet asa cum ar trebui, fie nu se conecteaza deloc.

Mai intai de toate ar trebui verificata conexiunea wifi pentru ca in cazul in care aceasta este suprasolicitata, este evident faptul ca toate celelalte dispozitive conectate vor avea probleme privind aceasta conexiune, sau daca nu, se poate schimba metoda de autentificare pentru remedierea problemei.

In situatia in care nici astfel nu se poate rezolva problema, atunci cu siguranta telefonul trebuie sa fie dus intr-un service gsm pentru a fi analizat de specialisti, si mai apoi pentru a fi reparat.

Asadar, dupa cum se poate observa, un smartphone, indiferent de brandul de care este produs, poate sa intampine tot felul de probleme de functionare, iar unele pot sa fie remediate acasa, pe cont propriu, in timp ce altele se remediaza doar la service, si doar de catre personalul calificat.

Una peste alta insa, cu siguranta daca iti cumperi un smartphone nu vei trece prin toate aceste situatii neplacute, mai ales daca iti vei alege un model de la un producator de top de pe piata.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.