Placa compactoare pe benzină – pentru lucrări de construcții ușoare

Share Button

Placă comoactoare pe benzină Scheppach HP 1300S este o tehnică de încredere de la un producător german. Acest model este compact și manevrabil și, în același timp, are performanțe ridicate.

Este potrivit pentru compactarea materialelor în vrac, a solurilor diverse și a asfaltului în zone mici, de-a lungul bordurilor, soclurilor, clădirilor etc. Folosind acest model de placă compactoare pe benzină poți efectua volume mari de muncă, lăsând foarte puțin timp pentru întreținere și reparații.

Baza este realizată din tablă de oțel și este extrem de rigidă, uniformă și rezistentă la uzură. Compactorul Scheppach HP 1300S oferă o compactare excelentă și este ideal pentru compactarea nisipului, pietrișului și a solurilor mixte.

Placa vibratoare pe benzină Scheppach HP 1300S este echipată cu un motor puternic, care îi permite să îndeplinească cu ușurință sarcinile care i-au fost atribuite. Roțile de transport te ajută să deplasezi dispozitivul dintr-un loc în altul.

ppt.ro

Placa compactoare pe benzină – Caracteristici și avantaje

Placa compactoare pe benzină Scheppach HP 1300S este potrivită pentru compactarea straturilor de asfalt și a solului în grădini și alte lucrări de teren.

Principalul avantaj al acestei mașini este placa de compactare puternică, care este extrem de rezistentă la rupere. Forma sa îți permite să lucrezi confortabil și în colțuri.

Dispozitivul universal de compactare pe benzină are o greutate de 82,5 kg și este ideal de utilizat pentru compactarea solului. Poate fi de asemenea utilizat de-a lungul șanțurilor și fundațiilor de perete, precum și pentru lucrări în jurul stâlpului de susținere.

Are o construcție simplă, dar foarte robustă, făcând-o ideală pentru munca în condiții dificile.

Principalul avantaj al mașinii este placa solidă dintr-o singură piesă turnată, care, datorită acestui fapt, are o rezistență maximă la rupere (de obicei, mașinile din această categorie au marginile laterale sudate).

Scheppach HP 1300S este o unitate nereversibilă acționată mecanic, cu un motor monocilindru de 6,5 cai putere, 196 cm3, în patru timpi. Acești parametri sunt suficienți pentru ca talpa Scheppach HP 1300S, care are o dimensiune de 540×420 milimetri, să se poată deplasa cu o viteză de până la 15 metri pe minut, în timp ce compactarea solului de produce cu o forță centrifugă egală cu 13000 N.

Placa vibratoare Scheppach HP 1300S folosește benzină drept combustibil, care conține exact 3,8 litri în rezervorul de combustibil, iar volumul rezervorului de ulei este de 600 de mililitri.

Ușor de manevrat și de lucrat cu ea

Datorită formei sale, poți lucra cu ea confortabil și în colțuri. Echilibrul și mișcarea înainte a mașinii sunt, de asemenea, unice, cu alunecare laterală minimă.

Forța înainte a mașinii este reglată astfel încât, operatorul să poată selecta cu ușurință și direcția inversă. Echipamentul standard complet al mașinii include accesorii suplimentare, care sunt disponibile numai la un cost suplimentar.

Placa de bază a dispozitivului este înconjurată cu o garnitură din plastic transparent pentru compactarea trotuarelor (potrivită pentru pavele ușoare datorită culorii sale, deoarece banda de cauciuc nu lasă urme pe ea, așa cum face cauciucul negru) și o structură a șasiului cu roți pentru o utilizare ușoară în afara terenului.

Dacă este necesar, șasiul poate fi îndepărtat cu ușurință de pe mașină. Devine din ce în ce mai obișnuit să cumperi mașini-unelte și pentru lucrări unice.

Pentru a putea realiza o sarcină de muncă ușor și eficient, fie pentru uz casnic sau profesional, este necesară o unealtă eficientă. Placa compactoare pe benzină, îți poate satisface nevoile cu ușurință.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.