Instalatii luminoase led vs. incandescente

Share Button

Cu totii asteptam Craciunul, pentru a impodobi bradul, dar si pentru a ne decora locuintele cu instalatii luminoase.

Exista persoane care inca folosesc instalatii luminoase incandescente, in ciuda faptului ca acum sunt la moda instalatiile luminoase led. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta putin despre cele doua tipuri de instalatii, si veti descoperi o multime de informatii pretioase.

In afara de economiile de energie, capacitatea de a conecta mai multe siruri intre ele de la un capat la altul este un factor important in alegerea intre LED si luminile incandescente.

De exemplu, puteti conecta pana la 90 de seturi de 25 de becuri C9 LED albe calde, in timp ce doar 2 seturi de 25 de becuri C9 incandescente pot fi conectate simultan. Aceasta echivaleaza cu o rulare de 1.530 de picioare de lumini LED fata de doar 50 de metri pentru un set comparabil de lumini LED incandescente C9.

ppt.ro

Luminile cu LED produc mai putina caldura, ceea ce le face mai sigure de utilizat in jurul copiilor si animalelor de companie. Daca de exemplu aveti un animal de companie, este indicat sa evitati instalatiile cu becuri incandescente, pentru a alege lumini led.

Luminile de Craciun cu LED-uri C7 si C9 produc o culoare deosebit de vie si ofera o serie de functii, inclusiv becuri dimmabile si schimbatoare de culoare.

Multe seturi de lumini LED au o durata de zeci de mii de ore, in timp ce becurile incandescente pot dura doar un sezon sau doua, iar acest lucru inseamna ca instalatiile luminoase incandescente trebuie schimbate destul de des, ceea ce duce la cheltuieli suplimentare.

Economiile de energie, durabilitatea exceptionala si consumul redus de energie fac ca LED-urile sa fie esentiale pentru afisoarele de lumina mai mari si instalatiile profesionale de iluminat.

Pe masura ce tehnologia avanseaza, la fel si LED-urile, iar rezultatul este un bec mai luminos, mai vizibil. In timp ce becurile standard cu diode LED traditionale sunt bune, puterea de lumina pe care o produc este directionala si inconsistenta in intregul bec.

Aceasta directionalitate este adesea motivul pentru care oamenii se plang ca LED-urile sunt luminoase – pentru ca toata lumina indica unul sau doua locuri de pe bec.

Lumini de Craciun cu leduri albe

Cele mai populare culori luminoase de Craciun cu LED sunt alb cald si alb rece . Decizia privind utilizarea nuantei albe pur si simplu se reduce la preferinte si la schema de culori.

Confortabile si primitoare

Similar cu lampile traditionale incandescente, lampile led albe calde lumineaza spatiile cu o stralucire moale. Aceste becuri confortabile in nuante arata grozav la interior si la exterior si pot fi folosite aproape oriunde.

Becurile albe calde sunt un complement excelent de culoare atunci cand sunt amestecate cu becuri rosii sau atunci cand sunt utilizate de-a lungul decoratiunilor laterale de Craciun, cu ornamente aurii, panglici si accente.

Vii si luminoase

Luminile LED-uri albe reci ofera o stralucire alba stralucitoare, care este perfecta pentru a se amesteca cu alte culori.

Combinatiile populare de culori pentru utilizare cu LED-uri albe reci includ becuri LED albastre, rosii si verzi. Albul rece functioneaza de asemenea excelent cu accente argintii, fulgi de zapada si afisaje tematice de iarna.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.