Esti tentata sa achizitionezi un carucior 3 in 1? Tot ce trebuie sa stii inainte de a face vreo alegere

Share Button

Beneficiile oferite de carucioare 3 in 1 sunt numeroase, fiind indicat sa ai in vizor alegerea unui produs de acest tip. Aceste carucioare se diferentiaza de cele clasice prin designul ergonomic, ceea ce inseamna ca te vei putea folosi de el pentru mult timp.

Caruciorul 3 in 1 este conceput de asa maniera incat sa tina pasul cu dezvoltarea celui mic. Tradus, te vei putea bucura de el in cele mai bune conditii o perioada indelungata de timp. Daca un carucior clasic putea fi utilizat numai cateva luni, iata ca inlocuirea acestuia cu unul modern de tip 3 in 1 iti va surade, mai ales ca cei mici cresc vazand cu ochii.

Cu acest articol ai posibilitatea sa facilitezi deplasarea copilului in primii ani de viata. Asta pentru ca aceste carucioare 3 in 1 sunt formate din landou, scoica si cadru de carucior. Fiecare dintre aceste componente este destinata unei anumite varste, in functie de ritmul de dezvoltare al celui mic.

Astfel, landoul este menit a fi utilizat in primele luni de viata ale bebelusului. Iti vei dori deplasari placute cu masina alaturi de cel mic, motiv pentru care scoica iti va fi de real folos.

ppt.ro

Sistem de siguranta in 3 puncte sau in 5 puncte?

Atunci cand va trebui sa alegi un carucior 3 in 1 te vei confrunta cu urmatoarea intrebare: sistem de siguranta in 3 sau in 5 puncte? Verifica daca modelul pe care ai pus ochii se blocheaza instant si sigur in pozitia dorita. Mecanismul trebuie sa fie simplu de utilizat, insa nu atat de simplu incat sa poate fi actionat si de copil.

Modelele cu puncte de siguranta sunt cele mai populare la momentul actual. Sistemul cu 3 puncte de siguranta este prevazut cu o centura cu prindere printre picioare. Pentru un plus de siguranta este indicat sa alegi un carucior cu sistem de siguranta in 5 puncte.

Acesta asigura protectie nu doar in partea de jos a taliei, ci si in partea superioara a acesteia si chiar si umerilor. In felul asta, chiar si o clipa de neatentie din partea ta nu va ocaziona riscul ca cel mic sa alunece din carucior.

Tipul de roti potrivit carucioarelor 3 in 1

Tipul rotilor reprezinta un apect important ce va trebui luat in calul in momentul in care doresti sa achizitionezi un carucior 3 in 1. Este de dorit sa te orientezi catre carucioare 3 in 1 cu roti solide si sa le ignori pe cele umplute cu aer, chiar daca vei fi tentat sa alegi ultima varianta.

Rotile mai mari sunt preferatele mamicilor, intrucat fac deplasarile mai usoare, indiferent ca este vorba de o alee din parc, un drum accidentat sau neasfaltat. Carucioarele cu astfel de roti sunt usor de impins si manevrat mai ales daca acestea se rotesc la 360 de grade. Ca dezavantaj, rotile mari inseamna volum mai mare, deci va fi nevoie de un spatiu de depozitare pe masura.

In cazul rotilor cu aer exista riscul de a face pana, lucru care nu se aplica in cazul rotilor umplute.

Ce greutate maxima poate suporta un carucior 3 in 1?

Carucioarele 3 in 1 propun mai multe optiuni privitor la greutatea maxima suportata. Cel mai adesea, aceasta nu poate depasi 15-20 kg.

Cu cat caruciorul suporta o greutate mai mare, cu atat mai mult il vei putea utiliza. In unele cazuri, caruciorul poate fi folosit cu succes si in cazul copiilor de 3 sau 4 ani. In acest sens, citeste cu atentie indicatiile producatorului.

Cat priveste designul caruciorului, Babaytrend.ro te incanta cu o varietate de culori si modele grafice, ceea ce inseamna ca este imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Brandurile de top si preturile corecte iti vor face alegerea mai usoara.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.