De ce este indicat sa alegi geamuri termopane pentru acasa?

Share Button

Atunci cand iti termini de construit casa, sau in momentul in care nu te mai multumesc vechile ferestre de acasa care au tamplaria din lemn, cu siguranta te gandesti ca a sosit momentul sa iti dotezi locuinta cu geamuri termopane.

In primul rand, un geam termopan este mult mai aratos decat un geam cu tamplaria din lemn, asa ca acesta este primul motiv pentru care se poate spune ca este indicat ca atunci cand ai nevoie de ferestre noi, sa optezi numai si numai spre geamuri termopane.

Un alt motiv pentru care atunci cand vrei sa iti cumperi ferestre pentru locuinta ta, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre ferestre termopane, este acela ca ele te vor scapa de neplacerile cauzate de aparitia condensului. Nu vei mai avea condens nici in casa si nici pe geamuri, iar pe timpul iernii caldura va ramane in casa, in timp ce vara, aceste ferestre pastreaza racoarea.

Atunci cand lucrezi pe timp de noapte, cu siguranta iti doresti ca ziua sa poti dormi fara a fi deranjat de sunetele si de zgomotul care se aude de afara. Ei bine, in conditiile in care iti cumperi ferestre si usi termopane cu siguranta nu vei mai auzi nimic de afara, pentru ca geamurile si usile termopane izoleaza foarte bine fonic.

ppt.ro

Este foarte important de precizat faptul ca aceste ferestre au sticla tratata, astfel incat se filtreaza caldura si se permite trecerea luminii in interior, fara a se mai produce efectul de sera.

In cazul in care iti doresti ferestre termopane, insa iti doresti sa te poti feri cat se poate de mult de privirile indiscrete ale trecatorilor, poti opta pentu geamuri termopane cu sticla reflectorizanta.

Aceste ferestre sunt de o calitate superioara, si sunt foarte rezistente la efractie, si nici nu prezinta nici un risc de accidentare.

Un alt motiv pentru care se merita achizitionarea acestor ferestre este acela ca aerul rece care patrunde in interior dinsrpe exterior, se incalzeste in camerele din interiorul tamplariei, iar apoi urca spre partea superioara.

In cazul in care iti cumperi usi si ferestre termopane, ar fi indicat ca macar pentru ferestre sa optezi si pentu o plasa antiinsecte. Aceasta plasa este mai mult decat necesara pentru ca iti va proteja locuinta impotriva insectlor.

Tot in cazul in care te hotarasti sa iti cumperi ferestre termopane, ar fi indicat sa stii ca in cazul in care alegi sa cumperi si jaluzele pentru acestea, accesoriile pentru ferestre te vor feri iarna atat de frig cat si de zapada, iar vara vor tine umbra necesara in incapere. Apoi, vara aceste jaluzele te vor proteja foarte bine atat de vant cat si de ploaie.

Asadar, dupa cum se poate observa, in conditiile in care vrei sa iti cumperi ferestre pentru acasa, ar fi indicat sa iti indrepti atentia spre ferestre termopane, mai ales in prezent cand exista multe firme care creaza si monteaza ferestre si usi termopane, pentru ca poti sa gasesti usi si ferestre termopane la preturi foarte atractive.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.