Accesorii de protectie pentru smartphone

Share Button

Smartphone-urile sunt dispozitivele care ne-au marcat viata si care ne-au creat dependenta, astfel ca fiecare dintre noi, oriunde ne-am deplasa, nu o facem fara sa ne luam cu noi pretiosul dispozitiv.

Si daca tot ne-au creat dependenta aceste dispozitive, este evident si faptul ca fiecare persoana isi doreste sa isi poata cumpara un dispozitiv care sa fie foarte performant, pentru a rula perfect o perioada de timp cat mai indelungata.

Ei bine, cele mai indragite telefoane de pe piata, sunt fara doar si poate cele scoase pe piata de catre Samsung, dar si modelele iPhone, de la Apple, terminale care dispun de specificatii tehnice remarcabile, insa care sunt si destul de costisitoare.

Utilizatorii care isi indreapta atentia spre un telefon de la unul din acesti doi mari producatori de pe piata, sau cei care au de gand sa isi indrepte atentia spre un alt model de smartphone, de la alt brand, ar cam trebui sa isi indrepte atentia si spre accesorii telefoane pentru a-si proteja terminalele.

ppt.ro

Din aceasta categorie de accesorii pentru smartphone, mai intai de toate putem sa amintim folia de protectie din sticla, ideala pentru protectia display-ului, care nu doar ca protejeaza foarte bine telefonul in cazul unei cazaturi, dar il protejeaza foarte bine si impotriva altor factori.

Este foarte posibil cum telefonul este tinut in buzunar, iar pe langa telefon sa mai fie si o cheie, ca ecranul telefonului sa se zgarie daca terminalul nu are aplicata o asemenea folie.

Plus de asta, folia de protectie din sticla nu ii permite prafului sa se depuna direct pe ecran, si nici nu permite ca murdaria sa se depuna direct pe ecran, asa ca un astfel de accesoriu este mai mult decat util pentru un smartphone.

watchshop.ro

In cazul in care nu isi gasesc un astfel de accesoriu, utilizatorii au posibilitatea de a se orienta si spre o folie transparenta pentru ecran, o folie din nailon, care poate sa protejeze foarte bine ecranul telefonului impotriva murdariei si impotriva depunerii prafului.

Singurul mare dezavantaj insa pe care il are acest accesoriu pentru protectia ecranului, este acela ca nu poate sa ofere protectie in cazul in care telefonul sufera un impact, asa ca utilizatorii ar fi mai bine sa opteze pentru un geam de protectie din sticla, decat pentru un astfel de accesoriu.

Husa pentru smartphone este deasemenea un alt accesoriu mai mult decat util, un accesoriu pe care fiecare detinator de smartphone ar trebui sa il cumpere pentru dispozitivul sau.

De ce? In primul rand pentru ca husa este un accesoriu care ii poate oferi o foarte buna protectie telefonului, asa ca utilizatorii trebuie sa tina in primul rand cont de acest aspect.

Mai apoi, este foarte important de amintit si faptul ca o husa smartphone este un accesoriu care poate sa scoata in evidenta telefonul, prin eleganta si stil, asa ca si din acest motiv se merita achizitionarea unei huse smartphone.

Asadar, acestea fiind spuse, cele trei accesorii telefoane ideale pentru orice dispozitiv sunt husa, folia din sticla pentru ecran sau folia din nailon.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prove you are human * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.